Авторите на чудесно изглеждащата ролева игра INSOMNIA: The Ark се

...
Авторите на чудесно изглеждащата ролева игра INSOMNIA: The Ark се
Коментари Харесай

Ново видео към INSOMNIA: The Ark

Авторите на отлично изглеждащата ролева игра INSOMNIA: The Ark се приготвят за излизането ѝ, а ново видео ни демонстрира нейните достолепия.
HeroCraft и разработчика Studio Mono организираха сполучлива акция в Kickstarter, събирайки съвсем $100 000 спомагателна помощ за играта. Това даде мотив на нейните основатели да разгласят закрита бета, която започва през днешния ден. Очаква се тестов интервал за повече играещи по-късно това лято.

INSOMNIA: The Ark е ролева игра, чието деяние се развива на голям звезден метрополис, който крие тайните за от дълго време изгубена цивилизация. Светът е обитаем с представители на в миналото могъщата раса Нома, които са напуснали своята лична планета, опустошена от война. Събуждайки се в адаптационната камера по време на възобновяване ви от Големия сън, вие научавате за сполучливо извършена терористична офанзива. Но както и скоро ще разберете, това е най-малкия ви проблем, гласи анонса на играта.

„Това е нашия първи план, нашето обично дете. Работим по INSOMNIA към този момент девет години и ние сме най-сетне съвсем тук!“, споделя на страниците на Kickstarter Анатоли Некрасов, изпълнителен шеф на Studio Mono.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР