Авторът на първия гол за Лудогорец в гостуването на Черно

...
Авторът на първия гол за Лудогорец в гостуването на Черно
Коментари Харесай

Битон: Марибор е мачът на сезона, уча се от Марселиньо

Авторът на първия гол за Лудогорец в гостуването на Черно море на „ Тича “ Дан Битон беше определен за състезател на мача. Той даде своето мнение за развоя на мача, както и упованията му за дуела с Марибор от 4-тия кръг на Лига Европа. Битон също по този начин не спести суперлативите за Марселиньо, който се върна с асистенция, само че и червен картон за „ орлите “.

„ Наградата е за целия тим, освен за мен. Много съм благополучен за успеха. Тя беше доста сложна. Черно море е добър тим, само че триумфът е значим. Черно море е добър тим, не ни беше елементарно, само че си свършихме работата и това е значимото “, сподели атакуващият халф.

„ Голът ми беше приблизително сред шут и подаване, само че резултатът е най-съществен “.

„ Мачът с Марибор е най-важният мач за сезона, би трябвало да спечелим и да вземем добър резултат. Знам, че словенците са добър тим, само че всичко е в наши ръце и в случай че си свършим добра работа ще вземем добър резултат “.

„ Марселиньо е страховит състезател, изучавам се от него на всяка подготовка, само че аленият картон не е добре пристигнал. Надявам се да играе още доста мачове до края на сезона “, приключи Битон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР