Автор: Светлана Георгиева, ДневникСрещнах се днес... Подчертах... Изтъкнах... Припомних... Заявих...

...
Автор: Светлана Георгиева, ДневникСрещнах се днес... Подчертах... Изтъкнах... Припомних... Заявих...
Коментари Харесай

Дневник: Цветанов е в разгара на собствена кампания - за оцеляване

Автор: Светлана Георгиева, " Дневник "

" Срещнах се през днешния ден... Подчертах... Изтъкнах... Припомних... Заявих... Благодарих... "

Не това не е доклад от претендент евродепутат. Цитатите са от Цветан Цветанов. Всеки ден подалият оставка от Народното събрание зам.-председател на ГЕРБ препълва персоналния си профил във " Facebook " с репортажи от обиколка из страната. Дясната ръка на Бойко Борисов като че ли пропагандира персонално за себе си. В посланията си в обществената мрежа той е центърът на събитията, претендентите на ГЕРБ за евродепутати се мяркат на места и те, само че най-вече на назад във времето. Това ненапълно е разбираемо - от резултата на ГЕРБ на 26 май зависи политическото бъдеще на Цветанов.

Борисов осъди строго заместника с в партията – укори го, че е поставил " катран в кацата с мед " и че е заличил " всичко положително, което е направил ". На журналистически въпрос какво ще се случи с Цветанов министър председателят отговори: " Има един ден в годината - амнистия се споделя. Той в този момент е на 26 май. Ще забележим дали нашите гласоподаватели ще ни простят, дали няма. "

Тоест в случай че гласоподавателите простят на ГЕРБ, и той ще елементарни на Цветанов

Или най-малко към този момент по този начин звучи обещанието.

Зам.-председателят има богат опит в правене на избори. Той от дълго време е утвърдил практиката си да обикаля електората освен преди вота и да го подсеща защо е получил пари. И естествено всичко положително на локално равнище се регистрира като принос на ГЕРБ.

Продължението на публикацията прочетете ТУК!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР