Автор: Марни БатистаКачественият мъж е привлечен от една специфична характеристика,

...
Автор: Марни БатистаКачественият мъж е привлечен от една специфична характеристика,
Коментари Харесай

Какво е необходимо, за да си привлечеш качествен мъж?

Автор: Марни Батиста

Качественият мъж е притеглен от една характерна характерност, която обаче убягва на доста дами и постоянно даже да съумеят да се приближат до първокласен мъж, те не могат да го задържат. Интересно е да отбележим, че в действителност няма значение с какво си облечена, какъв брой дипломи имаш, какъв брой си слаба, какъв е размерът на бюста ти – тези неща нямат чак такава огромна тежест. Увереността в себе си е това, което един първокласен мъж намира за привлекателно. Когато не се харесваш, не цениш себе си задоволително, не се грижиш за себе си и тук нямаме поради външния тип, когато си фрустрирана, ядосана или просто се чувстваш изцедена – всичко това се усеща от мъжете. Свестните мъже биха желали да знаеш да казваш “не ” на мъжете, които не се отнасят добре към теб и в никакъв случай няма да го вършат, тъй като свестните мъже те търсят и чакат да кажеш “да ” на тях.

Затова дано си поговорим по какъв начин да станеш магнит за свестните мъже. И не забравяй – не става въпрос за гърдите, нито за това какъв брой си слаба, дали имаш прекомерно доста деца или дали въобще искаш деца. Става въпрос за нещо доста по-дълбоко. И когато осъзнаеш това, то ще промени напълно любовния аспект от твоя живот.

Какво е тогава? Обърни внимание, тъй като тази идея на пръв взор наподобява нелогична. И дано ти кажа за какво. Като дами ние имаме вяра, че колкото по-малко пожелаваме, колкото по-лесно е да се поддържа връзка с нас и колкото по-лежерни сме, толкоз повече мъжете ще желаят да бъдат с нас. И по тази причина се опитваме да бъдем такива. Аз назовавам това положение “хрисимото момиче ”. Но истината в действителност е тази: в случай че приемаш от мъжете трохички, в случай че казваш “да ” на срещи, планувани в последната минута, в случай че се срещаш с него в 11 вечерта, в случай че не поставяш граници и в случай че не заявиш и изразиш своите упования и потребности непосредствено, то мъжете в реалност стартират да те ценят по-малко. И в следствие стартират да гледат на теб не като на госпожица Подходяща, а като на госпожица Става към този момент.

И тъкмо тук е сложната част. Вероятно към този момент имаш много опит на полето на срещите и успяваш да прецениш по кое време не си заслужава да се занимаваш с един човек, надлежно не се поддаваш. Но можеш да изпаднеш в различен капан – в случай че си грижовна, подкрепяща, нежна жена, която интуитивно желае да направи един мъж благополучен от цялото си сърце, можеш да развиеш манталитета на “хрисимото момиче ” и даже да не осъзнаваш, че правиш това.

Нека разгледаме един образец. Лили е моя клиентка, която в действителност полагаше старания да усъвършенства уменията си за вървене на срещи. Най-накрая тя срещна един прелестен човек Тед, само че нещата с него се развиваха доста много постепенно. Разбира се, Тед в действителност беше превъзходен човек, тъй че той постоянно си имаше добра причина да закъснява, добре обоснована причина да анулира срещата в последния миг или да не си извърши обещанията. Всъщност той беше толкоз добър мъж, че даже сподели на Лили: “Не мога да допускам, че открих жена, която демонстрира такова схващане, когато върша неточности! ” Звучи ли ви познато?

Но в реалност Лили беше станала толкоз “спокойна ” по отношение на постъпките на Тед, че държанието на Тед по този начин и не се промени. И до момента в който Лили все споделяше неща от сорта на: “Няма проблем. Всичко е наред. Така или другояче и аз имам всякакви неща да свърша. ” или “Ти си подобен превъзходен татко, Тед. Напълно разбирам за какво има потребност да отмениш срещата, с цел да може да си отпочинал за на следващия ден, когато видиш децата. ”, вътрешно тя в действителност се дразнеше на Тед. Освен това я беше гняв на себе си, че разрешава на Тед да й се качва на главата по този метод. Но един път откакто осъзна, че се беше трансформирала в “хрисимо момиче ”, тя престана да бъде толкоз блага и разбираща. Тя просто спря да оправдава Тед и стартира да показва възприятията си по мекушав, само че доста мощен метод. И в границите на една седмица Тед спря да бъде господин Оправдание и се трансформира в господин Чудесен. И в този момент Тед и Лили са сгодени.

Нужно е да схванеш едно – ти не искаш да приемаш трохички, тъй като в действителност заслужаваш торта. И когато очакваш торта, когато изкажеш какво искаш и какви са твоите потребности и ги изискваш по доста мекушав, само че мощен метод, в действителност свестните мъже желаят да прекарват повече време с теб, не по-малко. Точно по този метод ги караш да се обвържат с теб и да гледат на теб като на тяхната специфична жена. Виждаш ли? Противно е на логиката, само че е годно на процедура. Дами, вие сте могъщи!

Още един образец – първоначално Кейти не разбираше концепцията да бъдеш мощна и женствена жена. Тя смяташе, че мъжете имат цялата мощ – те я избираха, те я желаеха или я отхвърляха. Но тя съумя да осъзнае, че ТЯ има силата и ТЯ задава тона. И откакто към този момент ходеше на срещи с възприятие на мощ и обилие, тя осъзна, че този съответен мъж пред нея не е последният мъж на земята, нито пък би трябвало да му е признателна, единствено тъй като се отнася с нея по-добре от останалите мъже, с които е излизала. И тъкмо тогава всичко се промени за нея. Тя ходеше на срещи, ценейки себе си и с възприятие на самонадеяност. Осъзна, че има съблазън и към този момент ходеше на срещи умно, предавайки на мъжете посланието тъкмо с какъв вид мъж желае да бъде и то по подобен метод, че ги въодушевяваше да се трансфорат в индивида, който тя желае. Мъжете, които не бяха съгласни с това, просто си тръгваха, което в действителност спести на Кейти време, старания и болежка. Така Кейти осъзна, че една жена получава само това, за което се уговори. И в случай че се споразумее за “достатъчно положително ”, когато става въпрос за обич, тъкмо това и ще получи. И защото Кейти овладя способността да слага граници и да ги поддържа по-късно, в последна сметка тя си притегли за непрекъснат сътрудник първокласен мъж.

Този материал е фрагмент от книгата Becoming irresistable на Marni Battista
Превод: Емилия Цанева

Инфо: http://zdravaistoria.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР