Автор и видео Иван КолевНесебър се превърна в Града на

...
Автор и видео Иван КолевНесебър се превърна в Града на
Коментари Харесай

Не сте виждали подобно предложение за брак, ето как Несебър се превърна в града на любовта

Автор и видео Иван Колев

Несебър се трансформира в Града на любовта точно на празника си. Трима извънредно влюбени мъже се обясниха в обич на половинките си в кулминационната точка на тържествата – пред десетки хиляди фенове, съобщи Флагман.бг.

Първо млад мъж, чужденец, изиска ръката на приятелката си Сантра. Той се качи на сцената преди излизането на огромната звезда на вечерта Васил Найденов. Секунди по-късно Сантра сподели заветното „ Да ”.

Явно инфектирани от роматничната концепция да предложат брак на половинките си, след концерта на попзвездата двама млади мъже събраха храброст, изправиха се пред над 20-те хиляди фенове, които се бяха събрали в този миг на Провлака и пред крепостните стени на Стария град, с цел да се обяснят в обич на приятелките си.

Още щом пристъпиха на сцената, на всички бе ясно какво следва. Зевзеци се майтапиха, че очевидно довечера хиляди ще станат очевидци на първото джендър предложение за брак и може би имаха право, тъй като двамата мъже излязоха дружно пред публиката и изглеждаха някак си самотни. Подозренията се разрушиха незабавно, откакто един от тях взе микрофона.

„ Добър вечер, желая да се омъжа за Валентина, дано заповяда! ”, каза той. „ Йоана Милчева Тодорова, ще станеш ли моя брачна половинка ”, продължи другият мъж на сцената. Двете девойки обаче по този начин и не се показваха, макар че двамата млади мъже повтаряха няколкократно имената им. В един миг мнозина помислиха, че това е част от програмата, а младежите евентуално са артисти, тъй като в действителния живот някой мъчно можеше да повярва, че ще се случи нещо сходно.

„ Коте, ела, апелирам те! ”, зовеше единият от тях. След няколко минути и апели от цялата навалица двете най-търсени девойки се появиха, а те бяха същински хубавици. Може би бяха малко ядосани, само че пък потвърдиха, че мощно обичат бъдещите си съпрузи. Йоана и Валентина без съмнение споделиха своето " Да ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР