Автомобилите, които се движат само напред и назад, може би

...
Автомобилите, които се движат само напред и назад, може би
Коментари Харесай

Kонкурент на Tesla от Китай показа суперкола, която може да балансира на 3 гуми, да танцува и да подскача

Автомобилите, които се движат единствено напред и обратно, може би към този момент са прекомерно обичайни. Електрически транспортни средства със свръх мощност, които могат да скачат от една страна на друга, нагоре и надолу? Това е бъдещето. 

Китайският съперник на Tesla BYD сподели на света тъкмо това. 

Във видеоклип от събитие на BYD, оповестен в Twitter, се вижда по какъв начин идният модел Yangwang U9 танцува и се клати встрани, до момента в който се движи постепенно. В кулминационната точка на рутинното осъществяване автомобилът се спуска ниско и се изстрелва нагоре, подскачайки няколко сантиметра над земята.

В обособен клип U9 се движи, до момента в който балансира единствено на три колела.

Всичко това е проява на новата система за надзор на каросерията DiSus на BYD, която съгласно автомобилния производител покачва сигурността и пъргавината. Тя оказва помощ при завиване с висока скорост и понижава до най-малко риска от катурване. 

Със сигурност отскачането от земята наподобява по-скоро като празненство трик, който да покажете на приятелите си, в сравнение с като функционалност за сигурност. 

Прилича доста на функционалността в някои SUV коли на Mercedes, която кара автомобила да подскача пламенно нагоре-надолу. Предполага се, че ще ви помогне да се измъкнете в офроуд обстановки, само че също по този начин ще впечатли тълпата.

Главният изпълнителен шеф на Tesla Елон Мъск даде обещание някои необикновени благоприятни условия за бъдещия си суперавтомобил Roadster.

Включително способността да се издига на къси дистанции, с помощта на мотори за леден въздух. Но този автомобил към момента е надалеч от производството. 

Китайският авто производител бързо настига Tesla, дългогодишния международен водач в продажбите на електрически транспортни средства. 

Неговата нова първокласна марка Yangwang има за цел да се конкурира с производителите от висок клас и ще включва два модела за начало: U9 и SUV, наподобяващ Land Rover, наименуван U8.

U8, който ще коства към 150 000 $, предлага някои свои лични трикове. Той може да се върти на място с помощта на четири самостоятелни мотора, които могат да се въртят в противоположни направления един от различен, както BYD показва в клип:

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР