Автомобил, собственост на британския актьор Джулиан Сандс е открит в

...
Автомобил, собственост на британския актьор Джулиан Сандс е открит в
Коментари Харесай

Намериха колата на холивудския актьор, който изчезна

Автомобил, благосъстоятелност на английския артист Джулиан Сандс е открит наоколо до мястото, от което се счита, че той е липсващ в планините на Южна Калифорния, само че от него няма и диря, предадоха Ройтерс и Би Би Си.

Припомняме, че Сандс е в неопределеност от предишния петък, когато е тръгнал на поход в заснежените планини Сан Габриел, северно от Лос Анджелис. Лошите условия попречват издирването, а избавителните екипи споделят, че няма " изрично открит краен период " за приклюключване на издирването.

Сандс е на 65 години и е прочут с функции в известни филми и сериали, измежду които са " Стая с аспект ", " 24 ", " Смолвил ". 

От шерифската работа на окръг Сан Бернандино споделиха, че автомобилът му е бил на паркинг, на който се счита, че го е оставил преди да се насочи на похода.

Семейството на Джулиан Сандс е прибрало колата, прибавят от полицията.

Спасителите обясниха, че зимните условия не престават да попречват напъните им и те чакат да стартират ново наземно претършуване на региона.

Приятели на артиста показаха терзанията си, откакто изгубването му беше доказано.

Британският артист Самюел Уест написа в Туитър: " Моля се, апелирам се, нека Джулиан Сандс да е добре. Приятел и ентусиазъм. Ужасна вест ".

В продължение на седмици Калифорния беше разтърсена от смъртоносни стихии, а президентът на Съединени американски щати Джо Байдън разгласи бедствено състояние. Любителят на планината Сандс е разгласен за липсващ в петък, 13 януари. Издирване е почнало незабавно, само че неприятното време и заплаха от лавини попречват наземната работа на избавителните екипи, написа " Телеграф ".Джулиан Сандс е роден в Англия, само че живее в Северен Холивуд със брачната половинка си - писателката Евгения Ситковиц, и двете им деца. От първия си брак със Сара Сандс, редактор в Би Би Си, артистът има и един наследник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР