Автоматични диспенсъри с дезинфекционна течност ще бъдат поставени на входовете

...
Автоматични диспенсъри с дезинфекционна течност ще бъдат поставени на входовете
Коментари Харесай

Автоматични диспенсъри с дезинфектант ще бъдат поставени на входовете на големите магазини в Бургас

Автоматични диспенсъри с дезинфекционна течност ще бъдат сложени на входовете на огромните магазини в Бургас. Те ще бъдат закупени със средства на локалната община.

Устройствата към този момент са поръчани. Това оповестиха от пресслужбата на общината.

Летище Бургас затвори до 23 март

Диспенсърите ще дадат опция на всички клиенти да дезинфекцират ръцете си на влизане и излизане от комерсиалния обект. В момента изследваме опцията да закупим по-големи количества диспенсъри, като Община Бургас се ангажира да обезпечава течността. Целта е да се инсталират такива устройства на разнообразни места в града, като пешеходни зони, паркове и автобусни спирки, сподели кметът Димитър Николов  Димитър Николов Димитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден.

Той осведоми, че Община Бургас обезпечава в допълнение 17 жилища от аварийния фонд за хора в карантина и в случай че е належащо, за привличане на медицински експерти от други обитаеми места, с цел да може да бъдат обезпечени с жилищна повърхност.

Община Бургас разгласи горещи телефони

Към днешна дата лицата, които са сложени под наложителна карантина в региона, са 190. Бройката непрестанно се мени. За град Бургас са 110, като отпадналите от карантина са близа 15 души, разясни шефът на РЗИ - Бургас доктор Георги Паздеров.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР