Автоимунните заболявания са група заболявания, характеризиращи се с хиперактивност на

...
Автоимунните заболявания са група заболявания, характеризиращи се с хиперактивност на
Коментари Харесай

9 признака, че може да имате автоимунно заболяване

Автоимунните болести са група болести, характеризиращи се с хиперактивност на имунната система, която сама унищожава и унищожава здрави тъкани, кафези и органи в личния си организъм.

Болестите са най-вече на имунната система, като множеството от тях директно засягат и други органи (бял дроб, щитовидна жлеза и др.).

Автоимунните болести протичат хронично, за тях няма лекуване. Симптомите могат да се облекчат само посредством използване на имуносупресори. Те потискат имунната система и я вършат по-слаба, само че отрицателният резултат на имуносупресорите прави организма елементарно предразположен на вирусни инфекции (грип, саркоидоза и др.). Приложението на имуносупресорите е нож с две остриета. Появяват се опасности за пораждане на нови даже банални инфекции, които могат да усложнят положението на пациента.

Автоимунната болест визира до 50 хиляди българи, съгласно Българската асоциация за автоимунни болести. Има минимум 80 типа автоимунни болести. Ако проявявате някои от тези признаци (в галерията ни) , е добра концепция да се консултиете със експерт.

Към галерията
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР