Автобусна катастрофа е станала снощи в град Местре, в Северна

...
Автобусна катастрофа е станала снощи в град Местре, в Северна
Коментари Харесай

Автобусна катастрофа в Италия, има ранени

Автобусна злополука е станала нощес в град Местре, в Северна Италия – до Венеция. Ранени са 15 души. Електробусът е излязъл отвън пътя при завой и се е блъснал в жилищна постройка. Властите прецизират, че нито един от потърпевшите не е в сериозно положение. Преди единадесет дни на същото обитаемо място след случай с рейс починаха 21 души, съобщи ДПА.

Кметът на Венеция Луиджи Бруняро написа в обществена платформа, че всички рейсове, принадлежащи на компанията “Линеа ” в региона на Венеция “ще бъдат спрени неотложно от придвижване ”. Автобусът, паднал от естакада преди 11 дни, също е на “Линеа ”, като е бил взет чартърен от управата на къмпинга “Ху ” в квартала Маргера на град Местре.


Срещу трима души стартира следствие по-рано тази седмица от италианската прокуратура, в това число и изпълнителния шеф на “Линеа ” и на двама кметски чиновници, отговарящи за мостовете и пътищата.

От аутопсията на тялото на 40-годишния водач на рейса е станало ясно, че е бил здрав, припомня ДПА. По първична версия на водача му е прилошало зад кормилото.

Позовавайки са на ДПА, италианските медии са на мнение, че авариралият нощес лидер на рейса е бил със здравословен проблем и това е повода той да изгуби ръководство на транспортното средство. Той е с релативно леки контузии, както и множеството пасажери, съобщи Нова тв.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР