- Авто-мото походът е на 13 май, неделя Родолюбци от

...
- Авто-мото походът е на 13 май, неделя Родолюбци от
Коментари Харесай

Родолюбци от цялата страна тръгват с мотори и знамена към Батак

- Авто-мото походът е на 13 май, неделя

Родолюбци от цялата страна яхват моторите си, с цел да се причислят към авто-мото похода до Батак, който събира българи от цялата страна на 13 май. На тази дата ще бъдат почетени жертвите от клането в града - 142 години след трагичните събития. Сред организаторите са Български Мотористи "Кан Аспарух ", които приготвят зрелищна програма с потегляне от София в 8:00 ч. пред паметника на Васил Левски, оповестява ВИП Комюникейшън.

До 9:00 ч е проведена стратегия, а в 9.10 часа ще бъде направена традиционната обиколка на София с полицейска отцепка. Първата спирка на авто-мото похода е след караулката на Цариградско шосе - към 9.30 ч. за да се събере цялата колона и да се синхронизира по автомагистралата със скорост към 100 км/ч.

Сдружение за запазване на културно-историческото ни наследство ВЕЛИКА БОЛГАРИА и изследователският ЕКИП 2 Руните ГОВОРЯТ подкрепят подкрепят самодейността.
"Ще имаме отбивка на разклона за Велинград на 68-ия километър, с цел да можем да съберем колоната и изостаналите да ни догонят.

Втората спирка е на караулката след Септември към 10.30 часа, Там се събираме с още мотори от цялата страна, вършим 10 минути отмора и продължаваме. След Варвара по завоите ще бъдем в колона по един! На бензиностанцията преди Батак пак стопираме, с цел да се съберем и да влезем в града дружно. Там ще се включим в шествието, което провеждат в града.

Призовавам всички за ДИСЦИПЛИНА и СТЕГНАТА КОЛОНА! Така лидерът ще може да хване вярното движение, защото е невъзможно да следи цялата колона ", дава своите директиви лидерът на мото-организацията Георги Коларов.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР