Австрийският нападател Дени Алар е доволен от трансфера си в

...
Австрийският нападател Дени Алар е доволен от трансфера си в
Коментари Харесай

Новият стрелец в синьо: Левски е най-точният клуб за мен

Австрийският нападател Дени Алар е удовлетворен от прехвърлянето си в Левски. 29-годишният Алар, който е с хърватски генезис, през вчерашния ден беше притеглен в състава на " сините " от Рапид (Виена) с контракт за преотстъпване за една година и алтернатива за закупуване през идващото лято.

" Добрите диалози, които имах с Петър Хубчев, ме убедиха, че Левски е най-точният клуб за мен сега ", разяснява Алар, откакто парафира със софиянци. Нападателят направи два мощни сезона в Щурм (Грац) с 41 гола в 82 мача, а през предишното лято се завърна в Рапид с трансфер за 600 000 евро, само че нямаше триумф.

" С Левски намерихме един доста реномиран клуб. Там той може още веднъж да се концентрира върху огромната си мощ - вкарването на голове ", съобщи сътрудникът на играча Франк Шрайер. Алар се показа нерешително през последната акция за Рапид, в която записа шест гола и две асистенции в 31 срещи, а старши треньорът Дитмар Кюбауер разгласи, че повече няма желание да разчита на него.

" Лично и от името на Рапид бих желал да пожелая на Дена Алар най-хубавото за бъдещата му кариера. Той е футболист с неоспорими качества, който обаче поради актуалната спортна обстановка при нас мъчно би могъл да бъде част от състава за идващия сезон. Затова сигурно най-хубавото решение за всички страни беше той да одобри ново предизвикателство ", съобщи спортният шеф на австрийския клуб Зоран Баришич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР