Австрийски гигант сключи споразумение за придобиване на площадката на КремиковциАвстрийският

...
Австрийски гигант сключи споразумение за придобиване на площадката на КремиковциАвстрийският
Коментари Харесай

Австрийски гигант сключи споразумение за придобиване на площадката на „Кремиковци”

Австрийски колос подписа съглашение за придобиване на площадката на „ Кремиковци ”
Австрийският колос Soravia Real EstateDevelopers GmbH (SRED) подписа съглашение с Fibank за придобиване на забележителна част от площадката на някогашния металургичен комбинат „ Кремиковци “, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Soravia Real EstateDevelopers GmbH (SRED) е подразделението за Централна, Източна и Югоизточна Европа на Soravia – водеща австрийска компания в интернационален проект в региона на недвижимите парцели и строителството. Като част от съглашението Soravia придобива почти 40 % от площадката, която е с обща повърхност 7.7 милиона кв.м.

Целта на австрийците е на мястото на някогашния комбинат „ Кремиковци “ да навлязат индустриални, логистични, търговски и инфраструктурни компании, които да дадат на района нов стопански образ. Вече се водят първични договаряния с потвърдени интернационалните промишлени компании.

Според Soravia затворен промишлен регион с празно пространство в такива размери и в непосредствена непосредственост до огромен град е неповторим за целия Европейски съюз. Съществуващата инфраструктура от индустриален клас, отличните транспортни връзки и размерът на имота го вършат прелъстителен за индустриално едромащабно логистично развиване.

Най-добрият метод да се употребява площадката на някогашния металургичен комбинат е един съвременен индустриален и логистичен парк с екологосъобразни и високотехнологични индустриални линии. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР