Австралийският сърфист Тоби Бег беше уловен в кадър мигове преди

...
Австралийският сърфист Тоби Бег беше уловен в кадър мигове преди
Коментари Харесай

Нападение на акула: Сърфист се снима и миг по-късно остана без крак СНИМКИ

Австралийският сърфист Тоби Бег беше уловен в кадър мигове преди нападението на акула в Порт Макуори, Австралия, вследствие на което морският див звяр отхапа крайници на мъжа. 

Акулата плуваше на няколко метра от 44-годишния Тоби Бег, татко на две деца, като единственото нещо, което послужи като предизвестие за идна офанзива, бяха вълничките по повърхността на водата.
 Сърф след зъби на акула Сърф след зъби на акула
На фотографията Бег държи дъската си за сърф, до момента в който сътрудника му наподобява следи деликатно вълните във водата на няколко метра от него, секунди преди офанзивата, съобщава The Daily Mail.

Мъжът се бори с акулата към 30 секунди, след което другарите му го извадиха на брега, като той получи съществени пострадвания в региона под кръста.
 Австралийски сърфист Австралийският сърфист
Сега той остава в сериозно, само че устойчиво положение в болница в Нюкасъл, Нов Южен Уелс.

Той загуби единия си крайник и претърпя две интервенции: лекарите се пробваха да спасят втория. Според близки към момента е рано да се приказва за резултатите, не е напълно явен размерът на вредите.

В бъдеще го чакат нови хирургични интервенции и години рехабилитация. В първите няколко часа от акцията за набиране на средства за групово финансиране грижовни австралийци подариха над 30 000 $ в помощ на сърфиста.
 Австралийска сърфистка акула атакува Австралийският сърфист
Съобщава се, че доктор от кола за спешна помощ е бил на плажа по време на офанзивата и е направил турникет благодарение на въжета, с цел да спре кървенето.

След случая служителите на реда взеха сърфа със себе си.

Плажът към момента е затворен за плувци, само че към 10 сърфисти бяха видяни покрай водата предходната събота, до момента в който спасителите се опитваха да открият точната акула, която е нападнала Бег. Ако я заловен, ще бъде евтаназирана.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР