Австралийският гражданин Джок Полфрийман най-накрая излиза на свобода. Заслугата за

...
Австралийският гражданин Джок Полфрийман най-накрая излиза на свобода. Заслугата за
Коментари Харесай

Председателят на ССБ пусна убиец от затвора

Австралийският жител Джок Полфрийман най-сетне излиза на независимост. Заслугата за това е на тричленен правосъден състав от Апелативен съд - София, отпред със арбитър Калин Калпакчиев - ръководител на Съюза на съдиите в България (ССБ). В правосъдния състав влиза и Весислава Иванова - някогашен член на управлението на ССБ, разкрива „ Правен свят “.

За решението на съда се разбра от медии, които от години дават естрада на политическите заявления на съдийската организация, както и обслужват имиджа на съдии като Калпакчиев и Иванова. Полфрийман евентуално към този момент е доста щастлив, тъй като след голям брой старания да попадне на правосъден състав, за който европейските полезности и хуманизирането на наказателния развой би трябвало да са водещи, той въпреки всичко съумя.

Реално - с помощта на решението на съдиите - Полфрийман " икономисва " 6 години, 6 месеца и 25 дни " отнемане от независимост ". Той не предстои и на пробация, тъй като е непознат жител, а самото решение на състава, отпред с Калпакчиев, е дефинитивно и не предстои на митинг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР