Австралийските пожарникари са отново тук - също толкова секси, колкото

...
Австралийските пожарникари са отново тук - също толкова секси, колкото
Коментари Харесай

Австралийските пожарникари пак палят женските фантазии

Австралийските пожарникари са още веднъж тук - също толкоз секси, колкото и преди, и обединени в същата благородна задача.

За тях тази година е малко по-специална. Това е по този начин, тъй като им е време да отпразнуват 30 години откогато се предлага календарът им - цялостен с привлекателни техни фотоси по без ризи, само че направени с достойната за удивление цел да се оказва помощ на животните.

Още от стартирането си календарът на австралийските пожарникари се концентрира върху даряването на средства за проучвания на рак и спасяването на животни. И през 2023 година момчетата се придържат към същата задача.



Този път е ред приходите от календара да бъдат разпределени за няколко благотворителни организации в Австралия. Сред тях са Съветът на австралийските доброволчески противопожарни асоциации, Фондацията за деца с рак, Болницата за диви животни в Байрън Бей и други

Освен това, с облагата от календарите ще бъде направено подаяние и за стратегия за възобновяване на приюти за животни, приюти за бездомни хора, както и жилища за ветерани, която набира доброволци от Съединени американски щати.



Даренията са метод за тези, които стоят зад календара на австралийските пожарникари, да благодарят на американците, които са подкрепяли напъните им през годините, както и дивата природа на Австралия по време на опустошителните горските пожари в страната сред 2019 и 2020 година



 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР