Австралийски турист беше арестуван в Бали след пиянско буйство, включващо

...
Австралийски турист беше арестуван в Бали след пиянско буйство, включващо
Коментари Харесай

Пиян австралиец вилня по улиците на Бали след 10 водки и коктейли

Австралийски екскурзиант беше задържан в Бали след пиянско вилнеене, включващо скачане върху движещ мотоциклет , разрушение на магазин и навлизане в дом с нахлуване на притежателя, заяви полицията, представена от Агенция Франс Прес.

Алкохолното вилнеене на Никълъс Кар, уловено във към този момент публикувано на всички места видео, почнала в събота, когато 26-годишният мъж побягнал необут по улицата в Семиняк, известна туристическа зона на индонезийския ваканционен остров.

Докато крещял псувни, учащият се за строител се блъснал в капака на движеща се кола, преди да връхлети нищо неподозиращ локален мотоциклетист. Шофьорът, който бил изхвърлен от движещия се скутер, получил леки пострадвания, съгласно данни на полицията. След това Кар счупил стъклена врата на магазин, преди да открадне мотоциклет. По-късно той нахлул в непозната къща, където нападнал спящия притежател на дома, оставяйки го с пострадвания, оповестиха от полицията.
 
An Australian tradie accused of a violent Bali rampage has admitted to getting drunk on more than 10 bottles of vodka, plus cocktails on top.
— Nine News Melbourne (@9NewsMelb)

В последна сметка той бил арестуван от полицията и откаран в болница. Снимките, които циркулират в обществените медии, го демонстрират оцапан с кръв и насинен, а също обримчен с болнични тръби и въже .

Кар, който е упрекнат в нахлуване и имуществени вреди, може да се изправи пред повече от 2 години затвор, в случай че бъде наказан, оповестиха от полицията. Той се яви пред медиите, облечен в оранжев затворнически гащеризон, като призна, че е изпил повече от 10 дребни бутилки водка, както и няколко коктейла. -->

" Бях доста пийнал и се оправдавам. Изобщо не помня нищо ", сподели той пред кореспонденти. " Просто желая да се извиня на всички - на жертвите, на хората в Бали, на всеки, обиден от това ", добави той.

Милиони туристи годишно посещават Бали. Някои от тях са задържани за редица закононарушения, в това число наркотрафик, който се санкционира със смъртно наказване.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР