Австралийски тийнейджър се изкъпал в океана през нощта, но когато

...
Австралийски тийнейджър се изкъпал в океана през нощта, но когато
Коментари Харесай

Мистерия: Момче излязло с окървавени крака след нощно къпане в океана

Австралийски младеж се изкъпал в океана през нощта, само че когато по-късно излязъл на брега, забелязал, че по краката и глезените му тече кръв - тайнственост, която лекари се затрудняват да обяснят, само че евентуално се дължи на дребни ракообразни, съобщи Франс прес.

Сам Канизай се потопил до кръста във водата на плаж в предградията на Мелбърн, като останал имобилен към половин час във водата. Когато излязъл на брега, по краката му течала кръв.
NASTY: Hungry sea lice likely attacked, bloodied teen's legs at Australian beach https://t.co/SBQMDuhbGR via @wsoctv pic.twitter.com/QIFMywE20t
— John Paul (@JPaulWSOC9) August 7, 2017 " Краката ми се вкоченясаха в студената вода - описа той. - Почувствах нещо като ухапвания. Дори откакто минал под душа, кръвта не спряла да тече. Семейството му помислило, че е бил ухапан от водни бълхи.

" Може да се каже, че по краката и глезените ми имаше стотици дупчици от игли или следи от ухапвания с размери на глава на карфица ", разясни Сам.
Remind me if I go to Australia not to go in the water... https://t.co/3Pq6AVXMpa #nope
— J. Kent Messum (@_JamieK_) August 8, 2017 Тийнейджърът бил настанен в болница. Лекарите не съумели да обяснят повода за пострадванията му. " Няколко души смятаха, че става въпрос за набези на водни бълхи, само че в действителност никой не знаеше сигурно дали това е повода за пострадванията ", сподели той.

Според Джеф Уиър от локалния институт за проучвания на делфини, пострадванията са породени от амфиподи - дребни морски ракообразни, които се захващат за разлагащи се растения и животни. " На Сам му е било студено и по тази причина не е почувствал нищо ", означи Уиър.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР