Австралийската блогърка, която публикува под прякора Freelee реши да направи

...
Австралийската блогърка, която публикува под прякора Freelee реши да направи
Коментари Харесай

Блогърка заряза цивилизацията и заживя в джунглата! Ходи гола и...

Австралийската блогърка, която разгласява под прякора Freelee реши да направи нещо, което доста малко хора по света биха посмели - заряза огромния град и се засели в... джунглата.

37-годишната активистка била върла веганка, която се уморявала от живота на " консумиращото общество ". Затова решила да живее в южноамериканска джунгла, където отглежда лични плодове и живее като същински Тарзан в женско тяло.

" Избрах си прякора Freelee, тъй като символизира свободата. А точно свободата е това, което в моя живот е най-свято. Реших да се избавя от
робството, тъй като към този момент се усещах изчерпана. Уморяваше ме всекидневното ставане, ходенето до работа, блъскането в градския превоз, обувките с висок ток и подправените усмивки. Ставаше ми неприятно от това, че с помощта на работата си върша богат някой изцяло непознат. Исках живота ми най-сетне да има смисъл ", разкрива на страницата си в Инстаграм блогърката.

В дълбините на девствената джунгла Freelee се отхвърля от каквато и да е косметика, зарязва и облеклата и върви изцяло гола. Твърди, че от това за година икономисва най-малко 4000 $. Все отново не съумяла да се откаже и от модерните технологии. Тя снима живота си и разгласява съвсем всеки ден в интернет.















Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР