Австралийска предприемачка успява да спечели допълнителни 500 паунда на месец,

...
Австралийска предприемачка успява да спечели допълнителни 500 паунда на месец,
Коментари Харесай

Уникален бизнес: момиче разказа как прави пари насън СНИМКА

Австралийска предприемачка съумява да завоюва спомагателни 500 паунда на месец, до момента в който спи, само че в нейния неповторим бизнес има несигурна спънка. Жената дава под наем половината от матрака си, на който самата тя спи. 

Австралийката има вяра, че това е „ бъдещето на притежателите на парцели “, защото е идеално за нея. Освен това тя се радва, че " в никакъв случай не си самичък ".

" Този тип бизнес е превъзходен за хора, които са в положение прочувствено да се отдръпват и да спят до различен човек по изцяло оправдателен и неангажиращ метод. Това е идеалната обстановка, изключително в случай че сте сапиосексуален като мен и предпочитате връзката пред физическата фамилиарност. Човек, който почита пространството, полезностите и границите на другия. Това е като да живееш в една стая с две кревати, само че спиш единствено в едно легло дружно ", изясни тя.

Това може би не е най-сигурният метод за правене на пари и по тази причина доста хора не го вършат, само че австралийската предприемачка твърди, че това е нейният неповторим бизнес, съобщава Mirror.

За благополучие първият й клиент беше мъж, който към този момент познаваше, и това даде подтик на бизнеса й.

„ Да бъдеш бизнесмен, към този момент е самотно пътешестване. Така че за какво да спиш самичък, когато можеш да спиш с приятел и да правиш пари в съня си? “, казва тя.
 Момичето описа по какъв начин печели пари насън
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР