Австралия ще отвори отново границите си за напълно ваксинирани туристи

...
Австралия ще отвори отново границите си за напълно ваксинирани туристи
Коментари Харесай

Австралия отваря граници за туристи на 21 февруари, но не за всички

Австралия ще отвори още веднъж границите си за изцяло имунизирани туристи от 21 февруари, разгласи министър-председателят Скот Морисън, поставяйки завършек на някои от най-строгите и дългогодишни ограничавания за пътешестване при пандемия в света.

" Изминаха съвсем две години, откогато взехме решение да затворим границите на Австралия ", съобщи Морисън след съвещание на кабинета по национална сигурност, съобщи БГНЕС, цитирайки Агенция Франс Прес.

" Ако сте с две дози ваксини, чакаме с неспокойствие да ви посрещнем още веднъж в Австралия ", разгласи министър председателят.
 {{ otherArticle[0].article.title }}
Австралийските управляващи ще спрат да заплащат всички дотации и о...

Границите на Австралия се затвориха през март 2020 година, с цел да се защищити островният континент от надигащата се пандемия.

През по-голямата част от времето от този момент насам на австралийците е неразрешено да напущат страната, а единствено на малко на брой беше предоставено правото за влизане.

Правилата разделиха фамилии, засегнаха огромната туристическа промишленост на страната и предизвикваха от време на време остри диспути за статута на Австралия като съвременна, отворена и насочена към света страна.

Малко по малко разпоредбите бяха облекчени за австралийците, дълготрайно пребиваващите и студентите.

С последното решение ще бъдат отстранени съвсем всички останали ограничавания.

То идва, откакто дългогодишната политика на страната " Ковид-нула " беше изоставена, а тогавашната блестяща система за следене на инфектираните се срина под натиска на вълната от случаи с Омикрон.

Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР