Австралия се наложи над Канада със силна четвърта част с

...
Австралия се наложи над Канада със силна четвърта част с
Коментари Харесай

Австралия загря с победа над Канада в контрола преди сблъсъка им на Световното

Австралия се наложи над Канада със мощна четвърта част с 81:73 в контролна среща преди началото на Световното състезание по баскетбол за мъже. Канадците водеха с 33:30 на почивката, само че Австралия обърна резултата до 60:59 след края на първите три четвърти.

В последната част те безусловно отнесоха Канада със мощна игра под кошовете и я взеха с 21:14. В петък двата тима играха друга инспекция, която беше извоювана от канадците с 90:70 и 23:13 в последната четвърт за Кленовите листа. Сега обаче Кенгурата взеха реванш.

Джок Ландейл беше най-резултатен за Австралия с 13 точки, до момента в който Джона Болдън добави 12. Кем Бърч с 18 беше водещ изпълнител за канадците, а Ошуей Брисет добави 14.

Австралийците ще играят нови контроли- против тима на Съединени американски щати, във вторник и идната събота. Във вторник и сряда пък Канада играе с Нова Зеландия, а на 26-и със Съединени американски щати в Сидни. Австралия и Канада играят един против различен и на 1-и септември в първия си мач от Световното състезание, което ще се организира в Китай.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР