Австралия напълно ще отвори границите си за всички ваксинирани притежатели

...
Австралия напълно ще отвори границите си за всички ваксинирани притежатели
Коментари Харесай

Австралия за първи път отвори границите си за ваксинирани след две години изолация

Австралия изцяло ще отвори границите си за всички имунизирани притежатели на визи от 21 февруари, сподели през днешния ден министър председателят Скот Морисън, откакто съвсем две години страната бе затворена за чужденци за да се понижи опасността от разпространяване на ковид, съобщи Ройтерс.

" Ако сте имунизирани с втора доза, чакаме с неспокойствие да ви посрещнем в Австралия ", сподели на конференция Морисън.

Държавата затвори границите си за идващи от чужбина през март 2020 година През последните месеци тя нерешително ги отваря още веднъж за свои жители и непрекъснато пребиваващи лица, квалифицирани мигранти, задгранични студенти и някои сезонни служащи.

Страната се слави като една от тези, въвели най-строгите ограничения поради пандемията, които провокираха и абсурда с тенисиста Новак Джокович, който беше депортиран, тъй като не е имунизиран.

Авиокомпаниите и туристическите компании, които са тежко наранени от локдауните през последните две години, се надяват на бързо отваряне на границите за всички туристи.

Досега в страната са сложени 8,2 милиона бустерни дози ваксина против COVID-19, което се равнява на половината от броя на австралийците, имащи право на това.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР