Австралиецът Джордан Томпсън победи със 7:6(4), 6:1 завръщащия се след

...
Австралиецът Джордан Томпсън победи със 7:6(4), 6:1 завръщащия се след
Коментари Харесай

Австралиец огорчи завърналият се на корта Раонич

Австралиецът Джордан Томпсън победи със 7:6(4), 6:1 завръщащия се след доста дълго лекуване на травма Милош Раонич и се класира на четвъртфиналите на шампионата по тенис за мъже в Хертогенбош.
 Раонич се завърна победно на корта
Раонич се завърна победно на корта

Канадецът не беше играл от 2 години

Томпсън, който е 103-и в международната класация на АТП, се оправи с канадеца за час и 34 минути и в идващия си мач ще срещне Адриан Манарино. По-рано през днешния ден французинът завоюва против Даниил Медведев.

Първият сет сред Томпсън и Раонич бе решен от един минипробив, откакто двамата задържаха подаванията си в 12-те постоянни гейма. Канадецът не съумя да завоюва сервиса си в четвъртото разиграване и отстъпи с 1:3, а Томпсън се възползва още от първия сетбол.

Във втория сет Томпсън завоюва подаванията на Раонич в четвъртия и шестия гейм, след което затвори мача с лекост при 6:1.

Поставеният под номер 4 Алекс Де Минор пък ще играе на четвъртфиналите след победа с 6:1, 6:7(5), 6:3 против сърбина Ласло Джере. Австралиецът ще се изправи против шестия в схемата Талон Грийкспоор от Нидерландия, който завоюва с 6:3, 6:2 против сънародника на Де Минор - Алексей Попирин.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР