Австралиец от гръцки произход, обвиняем в контрабанда на наркотици бе

...
Австралиец от гръцки произход, обвиняем в контрабанда на наркотици бе
Коментари Харесай

Димитриос бе хванат в издънка за 20 милиона долара, а сега бе открит мъртъв в килията си

Австралиец от гръцки генезис, обвинен в контрабанда на опиати бе открит мъртъв в затворническата си килия в Сидни, два дни откакто беше задържан за хипотетично внасяне на кокаин от Южна Америка на стойност 20 млн. $, оповестява " Български вести ".

Гръцкият австралиец Димитриос Маврис беше задържан на летище Сидни преди седмица и трябваше да се изправи пред съда в сряда, само че бе открит мъртъв в килията си в пандиза „ Съри Хилс “ в петък вечер.

Полицията не намира гибелта му за подозрителна.

Неговият юрист Сам Чамас съобщи пред ABC, че брачната половинка и децата му са били унищожени от новината, а господин Маврис не е имал предходни престъпни прояви.

„ Не разбирам по какъв начин може да се случи това “, сподели той и добави: „ Посетих клиента си в петък сутринта и той беше в положително въодушевление “.

Маврис, 48-годишен монтьор, беше упрекнат в преместване на кокаин на стойност 20 млн. $. Той криел дрогата измежду замразена риба в три корабни контейнера, превозени от Перу за Австралия сред септември 2017 година и март 2018 година

Според информациите, той е бил отвличан от въоръжени мъже в Колумбия, само че е бил избавен от локалната полиция, откакто бил открит в изоставена къща в селски регион.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР