Австралиец от британски произход, който се смята за таен син

...
Австралиец от британски произход, който се смята за таен син
Коментари Харесай

Шок! Това ли е тайният син на крал Чарлз III

Австралиец от английски генезис, който се счита за скришен наследник на крал Чарлз III и брачната половинка му Камила, сподели, че се е почувствал афектиран, когато монархът е дал на Уилям купата принц на Уелс, написа Daily Mail, представен от БГНЕС.

56-годишният Саймън Чарлз Дорани-Дей от Куинсланд твърди, че за него приемането на новата купа за сина на краля е било „ като удар в лицето “. Мъжът също по този начин упрекна Чарлз III, че е отказал да си направи ДНК тест, с цел да удостовери бащинството.

-->

„ Той дава на Уилям такава купа, а къде е моят отговор? Къде е ДНК пробата? Ако не си ми татко, докажи го ”, написа Саймън.



Според австралиеца той е осиновен от семейство, което е обвързвано с кралския двор, и е живял в Портсмут като дете. Той неведнъж е заявявал пред кореспонденти, че баба му, която е работила в двора, е била уверена, че принц Чарлз и Камила са негови " секрети биологични родители ". Когато е заченат, Чарлз е бил на 17, а Камила на 18 години.

Саймън претендира, че доста наподобява на крал Чарлз III и брачната половинка му и се пробва да получи ДНК тест от монарха. Австралиецът от английски генезис твърди също, че е подготвен да даде доказателства за изказванията си. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР