Авиокомпанията Transavia вкара в черните си списъци за пет години

...
Авиокомпанията Transavia вкара в черните си списъци за пет години
Коментари Харесай

Съпруг на стюардеса реши да разкаже на целия свят за изневерите на жена си, но плати жестоко

Авиокомпанията Transavia вкара в черните си описи за пет години брачният партньор на една от стюардесите, откакто той предал на медиите нейния дневник, в който описвала изневерите си. За това оповестява Fox News, съобщи Блиц.

``
реклама

Когато мъжът схванал, че брачната половинка му, майка на четири деца, му е изневерявала в продължение на дълги години, решил да й отмъсти. Той предал историята на медиите и се срещнал с няколко водачи, за които се споменавало в тайния дневник. След случилото се погрешната брачна половинка решила да отиде в съда за да изиска медиите да не разгласяват откровенията й. Авиокомпанията подкрепила стюардесата си за да отбрани сътрудниците си, защото в дневника измежду любовниците се споменавали и няколко женени водачи. Накрая въпреки всичко брачната половинка съумяла да се контракти със брачна половинка си да не се разгласява дневника й. Но без значение от това самолетната компания му забранила да лети с нейните самолети в продължение на пет години. 

През септември китайска стюардеса бе уволнена, откакто видео с ефектно предложение за брак, направено по време на полет от приятеля й, попадна в обществените мрежи. Авиакомпанията China Eastern Airlines аргументира решението си с претекста, че държанието на стюардесата и младия й другар е провокирало безпоредици на борда и е заплашило полета. Момичето било упрекнато в занемаряване сигурността на пасажерите.
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР