Авиокомпанията Райънер ще разговаря с пилотите си, които по-рано обявиха

...
Авиокомпанията Райънер ще разговаря с пилотите си, които по-рано обявиха
Коментари Харесай

Райънер ще разговаря с пилотите, може и да няма отложени полети по Коледа

Авиокомпанията " Райънер " ще беседва с водачите си, които по-рано оповестиха че ще стачкуват, написа изданието " Дейли експрес ". Стачката на чиновниците на компанията може да докара до анулация на полети на 20 декември, което да провали пътуванията на хиляди хора.

От " Райънер " са се свързали с водачите си в Ирландия, Англия, Италия, Германия, Португалия и Испания, с цел да обсъдят настояванията им. Това е казус в политиката на компанията, която за първи път от 32 години се съгласява на разискване с пилотските синдикати.

От компанията се надяват да предотвратят стачката тъкмо преди коледните празници и да няма пострадали пасажери от възможна такава.

" Полетите към Коледа са доста значими за пасажерите ни и ние желаеме да ги успокоим, че няма да бъдат наранени от възможни протестни дейности на водачите ни. Най-добрият метод да реализираме това е да приказваме със чиновниците си и през днешния ден им писахме, с цел да ги поканим на диалог, в който да признаем и пилотския профсъюз. Такова признание би било значима смяна в компанията ни ", се споделя в изказване на компанията. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР