Авансово плащане – това е условието, което собственикът на хотелски

...
Авансово плащане – това е условието, което собственикът на хотелски
Коментари Харесай

Хотелиер от Слънчев бряг иска авансово плащане, за да дава легла за болни от COVID-19

Авансово заплащане – това е изискването, което притежателят на хотелски комплекс " Колизеум " и член на УС на притежателите на хотели в Слънчев бряг Веселин Налбантов де факто сложи, с цел да може хотелът да одобри инфектирани с COVID-19. на вицепремиера и министър по туризма Марияна Николова - страната да заплаща за кревати в хотели за инфектирани с COVID-19.
Налбантов сподели пред Българска национална телевизия, че базата в Слънчев бряг е доста подобаваща за лекуване на заболели от COVID-19. 300 кревати може да дава, само че здравното министерство би трябвало да реши, по думите му. Той предизвести, че договаряния с сектора би трябвало да има в този момент, изключително със зимните хотели, с цел да се посочи заплащането. И добави: " Нали се сещате, че карантинен хотел 1 година никой няма да желае да го посети ", уточнявайки за какво приказва за предплатено заплащане, само че по-късно сподели и, че " с една добра стерилизация " не би имало заплаха хотелът да се върне към естествената си активност.
 Проблем с апартхотелите, страната губи до 100 милиона евро годишно от несъбрани налози Проблем с апартхотелите, страната губи до 100 милиона евро годишно от несъбрани налози
Нормативният безпорядък, в който съществуват апартаментните комплекси по курортите, лишава хазната всяка година от 60 до 100 млн. евро доход...
" Естествено, че знаете, че от 10 години имаме липса на страна ", добави Налбантов, като обаче посочи, че в този момент може да се оправят. Ясни инструкции на дейности – това е позицията на хотелиера.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР