Ава-Роуз Найтингейл от Кармантин се е родила с вроденa гастросхиза,

...
Ава-Роуз Найтингейл от Кармантин се е родила с вроденa гастросхиза,
Коментари Харесай

Млада майка се вайка: Детето ми се роди с червата отвън, трябваше да публикувам тези СНИМКИ

Ава-Роуз Найтингейл от Кармантин се е родила с вроденa гастросхиза, вследствие на която коремната стена на детето се е оформила погрешно и червата ѝ са се озовали отвън тялото ѝ. На фотографията, направена няколко минути след раждането на момичето, се вижда по какъв начин органите ѝ са омотани в пелена, с цел да бъдат на топло и да се предотврати зараза, написа в. " Дейли Мейл ".

" Те я увиха в кухненско фолио, с цел да запазят органите ѝ чисти и влажни, с цел да ѝ е топло. Не можех да виждам, откакто видях какво се е случило с органите ѝ. Погледнах я за първи път едвам след две седмици ", споделя 21-годишната ѝ майка Хлоя Уолтерс

Момичето е прекарало след раждането си още седем седмици, в частност, била ѝ е направена тричасова интервенция, вследствие на която органите ѝ са били върнати назад в тялото ѝ.

Лекарите забелязали отклонения в детето след 16-ата седмица на бременността на Хлои. Гастросхизата обикновенно се среща при майки на възраст към 20 години. " За страдание, в Съединени американски щати не се отделя задоволително внимание на тази болест, когато едно на всеки 3000 деца се ражда с нея. Надявам се, че обстановката ще се промени ", споделя Хлои.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР