Аутсайдерът в Премиършип Норич Сити поднесе изненадата в 1/8 финалите

...
Аутсайдерът в Премиършип Норич Сити поднесе изненадата в 1/8 финалите
Коментари Харесай

Норич елиминира Тотнъм от ФА Къп

Аутсайдерът в Премиършип Норич Сити сервира изненадата в 1/8 финалите на шампионата за Купата на Футболната асоциация, отстранявайки Тотнъм след осъществяване на дузпи. Мачът се игра на стадион “Тотнъм Хотспър ” пред 58 000 фенове.

Резултатът бе открит в 13-ата минута от белгийския бранител Ян Вертонген, който бе прецизен с глава след подаване на Джовани Ло Селсо. Норич съумя да изравни в 78-ата минута посредством 27-годишния швейцарец Йосип Дърмич. Резултатът се резервира до края на постоянното време и продълженията, след което последваха дузпи, които Норич завоюва с 3:2.

Статистиката демонстрира, че Жозе Моруиньо е изгубил всичките седем срещи, в които се е стигнало до дузпи в мачове на Острова. Той има пет провали с отбора на Челси и по едно с Манчестър Юнайтед и Тотнъм.

Вече са известни седем от осемте 1/4 финалисти за Купата на Англия. Това са Манчестър Сити, Шефилд Юнайтед, Челси, Нюкасъл, Лестър, Норич и Арсенал. Последният участник ще бъзе излъчен в дуела сред Дарби Каунти и Манчестър Юнайтед. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР