AUTOMOBILI PININFARINA обяви, че първите потенциални собственици на изцяло новия и изцяло

...
AUTOMOBILI PININFARINA обяви, че първите
потенциални собственици на изцяло новия
и изцяло
Коментари Харесай

Pininfarina PF0 с предпремиера преди Pebble Beach Concours d’Elegance

AUTOMOBILI PININFARINA разгласи, че първите потенциални притежатели на напълно новия и напълно електрически екслузивен суперспортен модел на марката- PF0, ще могат да се срещнат за първи път с колата в навечерието на Pebble Beach Concours d’Elegance през идната седмица. Пред специално подбраната аудитория, компанията ще показва дизайн концепцията на първата си кола с изцяло електрическо задвижване, а официалната световна премиера на електрическия автомобил ще се състои по време на международното изложение в Женева напролет на следващата година.

Успоредно с представянето на първите дизайн скици на интериора на новата си кола, от Pininfarina потвърдиха, че ще бъде създадена в лимитирана серия от не повече от 150 екземпляра, като всеки един от автомобилите ще бъде приключен изцяло според желанията на клиентите. Първите представители на колата, за която са сложени цели като възможност за ускоряване от 0 до 100 км/ч за под 2 секунди, оптималната скорост на движение от над 400 км/ч и самостоятелен пробег от над 480 километра, се чака да бъдат доставени през 2020 година.

От Pininfarina анонсират също по този начин, че на представянето на концепцията на Pebble Beach Concours d’Elegance ще участва и Ананд Махиндра- ръководител на борда на индустриалния колос Mahindra & Mahindra, който е един от главните “виновници ” за реализирането на плана за собствен луксозен автомобил на Pininfarina SpA.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР