Automobili Lamborghini обяви, че утре (14:00 часа) ще се състои виртуалната

...
Automobili Lamborghini обяви, че утре (14:00 часа) ще се
състои виртуалната
Коментари Харесай

Huracan EVO RWD Spyder с виртуална премиера, но само за собствениците на iOS устройства

Automobili Lamborghini разгласи, че на следващия ден (14:00 часа) ще се състои виртуалната премиера на новото попълнение в моделната гама на марката- Huracan EVO RWD Spyder.

От именитата компания анонсират, че марката ще бъде първата автомобилна в света, която ще организира премиера, като използва AR (добавена реалност) технология. За страдание, от Lamborghini са предвидили опция за присъединяване в забавлението единствено от страна на собствениците на мобилни устройства с iOS (AR Quick Look), които посетят уеб страницата на фирмата www.lamborghini.com.

"Във време на големи бизнес предизвикателства, Lamborghini още веднъж е иноватор и разкрива нови способи за комуникация ", разяснява Стефано Доменикали, ръководител и изпълнителен директор на Automobili Lamborghini. "От на следващия ден, Lamborghini може да доближи до дома на всички, благодарение на AR технологията на Apple, която е налична на стотици милиони устройства с AR по целия свят ".

беше представен по време на международното изложение в Женева през 2019 година. С електрохидравличен сгъваем мек таван, автомобилът е оборудвано с 5.2-литров, атмосферен V10 мотор, който е в състояние да генерира максимална мощност от 640 конски сили и максимален въртящ миг от 600 Нп.

С тегло от 1542 кг и цена от минимум 202 000 евро, Huracan EVO Spyder предлага възможност за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3.1 секунди, от 0 до 200 км/ч за 9.3 секунди и максимална скорост на придвижване от 325 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР