automedia.investor.bgВ днешно време е трудно да си представим живота без

...
automedia.investor.bgВ днешно време е трудно да си представим живота без
Коментари Харесай

Американци направиха нов автомобилен ключ

automedia.investor.bg

В днешно време е мъчно да си представим живота без кола и смарт телефон. В тази връзка, Lincoln реши да ги комбинира в технологията Phone As A Key, която ще дебютира в новия всъдеход Aviator от моделната 2020 година.

Технологията може да се употребява благодарение на приложение, наречено The Lincoln Way, което дава обещание да отстрани нуждата от носене на обособен ключ за автомобила. Използвайки елементарен телефон, притежателят ще може да управлява ключалките и капака на багажника, да започва и стопира мотора и друго.

 Lincoln Aviator

Приложението е налично както за Android, по този начин и за iOS версия 9.0 и по-нова. За да работи, е нужна единствено интернет връзка или елементарен Bluetooth, когато първото не е налично. За връзка с автомобила са конфигурирани 11 антени. Собственикът също по този начин ще може да прави в приложението избрани настройки на седалката и кормилото. Освен това системата може да запаметява до четири цифрови " ключа " в допълнение към общоприетите интелигентни ключове.

В случай, че батерията на устройството е изтощено или то е откраднато, притежателят може да влезе в автомобила с помощта на цифровия панел на вратата, като в някои модели на Ford. Предвидено е също по този начин отдалечено блокиране на устройството при положение на кражба.

Подробности за новия Lincoln Aviator към момента се пазят в загадка, само че приложението Phone As A Key ще бъде една от вариантите, включени в пакета Convenience. От Lincoln прецизират, че  Phone As A Key ще бъде разполагаем и подготвен за активиране в края на актуалното лято, а след известно време ще може да се употребява и от притежателите на първокласните модели на Ford.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР