Аугсбург победи с 2:1 Фрайбург в последния мач от 23-тия

...
Аугсбург победи с 2:1 Фрайбург в последния мач от 23-тия
Коментари Харесай

Аугсбург спечели домакинска победа над Фрайбург след обрат през второто полувреме

Аугсбург победи с 2:1 Фрайбург в последния мач от 23-тия кръг в немската Бундеслига.

Домакините стигнаха до трите точки с поврат през второто полувреме, като по този начин записаха първия си триумф над този противник от 2018 година насам.

Тимът на Фрайбург, който бе спечелил всеки от последните шест дуела в този конфликт, стартира по-добре срещата и поведе в 19-ата минута посредством Винченцо Грифо, който осъществя от дузпа.

По-добрата игра на Фрайбург не докара до втори гол преди почивката, а след нея функциите се размениха. Домакините от Аугсбург станаха доста по-агресивни, а за това съществена роля имаше появилият се като запаса белгийски халф Арне Енгелс. 20-годишният плеймейкър раздвижи играта в предни позиции и в 72-рата минута Феликс Удухай изравни.

В 81-вата минута Енгелс овенча положителното си включване с гол, откакто бе открит от Ермедин Демирович и без да губи време прати топката в мрежата за крайното 2:1.

С успеха Аугсбург към този момент има 26 точки и се изкачи до 11-о място в таблицата. Фрайбург е на девета позиция с 29 точки, само че към този момент в пет следващи турнирни мача няма победа.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР