Атрактивно събитие на Shell със звездно участие и много награди

...
Атрактивно събитие на Shell със звездно участие и много награди
Коментари Харесай

Ангел Караньотов раздава награди и автографи в атрактивно мото събитие

Атрактивно събитие на Shell със звездно присъединяване и доста награди чака мото почитателите този уикенд в Sofia Ring Mall.
Мотоасът Ангел Караньотов ще поддържа специфичния ивент на Shell, промотиращ колекционерските модели на Ducati, които неотдавна са налични за лоялните клиенти на веригата. Те ще показват качествата на моторите и ще раздават фотоси и подписи от 11:00 до 20:00 ч. на 29 и 30 юни в обичаната дестинация на мотористите - Sofia Ring Mall.



Освен да се срещнат с известни мотозвезди, посетителите могат да прегледат и изложените модели Ducati, чиито мини копия са част от промоционалната сбирка на веригата търговски комплекси Shell. Игри и викторина със специфични дарове ще създадат събитието още по-привлекателно за почитателите на мотоциклитите и на именитата италианска марка. Сред най-хитовите награди се обрисуват моторчета Ducati от сбирката, подписани от Караньотов, както и неповторима тениска с негов подпис.
Атрактивното мотосъбитие, на което Sofia Ring Mall e горделив хазаин, затвъждава задачата на комерсиалния център да дава неповторими прекарвания за своите клиенти. Следвайки неповторимата си идея за " one-stop-shop " - с едно идване посетителите да задоволят всичките си потребности за извършване на покупки, развлечение и релакс, с обогатения избор от заведения за хранене и първокласни магазини, комерсиалният център в полите на Витоша се постанова като безспорната дестинация за добър метод на живот и за съвършено превозване на времето на цялото семейство.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР