Атрактивни двубои, силни опоненти, невиждано рицарско шоу - това ще

...
Атрактивни двубои, силни опоненти, невиждано рицарско шоу - това ще
Коментари Харесай

Здрави битки и рицарски двубой в зала "Универсиада" днес

Атрактивни дуели, мощни съперници, невиждано рицарско шоу - това ще предложи на феновете на бойните изкуства у нас галавечерта на SFC 7 Avatars през днешния ден (9 февруари). Шоуто стартира в 19:00 ч. в столичната зала " Универсиада ".

" Тези бойци идват от едно друго измерение. Те са с една друга настройка. Концентрирали са цялото си внимание в това да реализират високи резултати в сферата, в която се развиват. Албена е тъкмо подобен образец за човек, който съумява да даде всичко от себе си и да откри времето да реализира нещо, за което доста хора могат единствено да мечтаят ", описа в " Тази събота " един от уредниците Георги Анадалов.

Албена Ситнилска - многократна шампионка на България по таекуондо, за първи път ще се впусне в дуели във версия К1. Срещу нея на кръга ще се качи Суад Салимова от Азербайджат.

" Това е жанр, в който за първи път излизам. По-различно е от досегашните мои прояви. Подготовката протече добре. Започнах 1 месец преди надпреварата. Тренирах по 2 пъти дневно, имах да смъквам много килограми. Хранителният ми режим беше недопечен. Противницата ми от Азербайзжан Суад Салимова тренира в една от най-титулуваните зали в света ", показа тя.

Гладиаторска борба и мачове в клетка за почитателите на бойните изкуства (ВИДЕО) Събитието ще се организира в зала "Универсиада "
Зрителите в залата ще могат да следят и атрактивен... рицарски дуели! Точно по този начин! Най-древният вид на ММА борба също ще откри място в програмата.

На галата ще се организира и среща в поддръжка на идеята " Аз съм друг! Аз съм войник ". Нейната цел е събирането на средства за финансиране на учебен план, ориентиран към деца с аутизъм.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР