Атрактивната синоптичка Натали Трифонова е забила шампиона по мотоциклетизъм Мартин

...
Атрактивната синоптичка Натали Трифонова е забила шампиона по мотоциклетизъм Мартин
Коментари Харесай

Натали Трифонова спи с Мартин Чой

Атрактивната синоптичка Натали Трифонова е забила първенеца по мотоциклетизъм Мартин Чой и двамата са най-актуалната световна двойка, настояват близки до двамата. Русокосата хубавица на няколко пъти е била видяна в баровски заведения в компанията на 40-годишния играч.

Натали и Мартин даже са посрещнали Новата 2024 в столичния пиано бар „ Силикон “, а преди този момент Чой изненада русокоската с воаяж до Рим за рождения й ден.

Запознати настояват, че синоптичката не си губи времето с посредствени мъже и всичките й досегашни сътрудници са били сносно обезпечени материално. След като завърши дългогодишната си връзка с непристойно богатия Доан Хасан, името й бе свързвано с това на водача на Има Такъв Народ и прочут шоумен Слави Трифонов.



Според осведомени връзката на синоптичката с Чой е сериозна, като мотошампионът даже към този момент я е срещнал с 14-годишната си дъщеря Киара. Дали обаче Натали е наясно с драматичните финансови проблеми, които водачът има от много време насам?

Публична загадка е, че от няколко години единственият парцел на състезателя – унаследен апартамент в квартал „ Банишора “, е заложен против смешните 20 000 лв.. Нещо повече - лихварите са принудили татко му, майка му, брат му да му станат съдлъжници и солидарно да дават отговор за нечовешките лихви, които всеки месец Мартин би трябвало да брои.   

В спортните среди настойчиво се шушука, че Чой продължава да затъва в борчове поради пристрастеността си към хазарта и леките дами. Никоя банка не била склонна да отпусне заем на 26-кратния първенец поради неприятното кредитно минало.



Въпреки разтърсеното си финансово положение, най-хубавият български играч по мотоциклетизъм не се е лимитирал с харчовете и всяка година си купува чисто нов финален модел мотор. Сега, когато леглото му се топли от една от най-известени мъжемелачки в Би Ти Ви, портфейлът му напълно ще изтънее, цъкат с език осведомени.

Мартин Чой засипвал Натали с куп скъпи дарове, измежду които финален модел Мерцедес, екзотични почивки и диамантени колиета, маркови чанти и обувки.

„ С това движение дните на Мартин Чой като един от най-желаните и богати ергени са преброени “, коментират в мотосредите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР