Атмосферното налягане след временно повишение отново ще започне да се

...
Атмосферното налягане след временно повишение отново ще започне да се
Коментари Харесай

Слънцето днес си пробива път

Атмосферното налягане след краткотрайно покачване още веднъж ще стартира да се намалява.

Днес в по-голямата част от страната ще доминира слънчево време, след обяд с раздрана междинна и висока облачност. В утринните часове тук-там в низините и котловините ще е мъгливо или с понижена видимост. В източните региони и Предбалкана ще духа слаб до сдържан югозападен вятър, с който ще се придвижва топъл въздух. Температурите ще се покачат и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 7° и 12°, по-ниски ще се задържат в регионите с трайна мъгла; в София - към 5°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините ще доминира слънчево време, след обяд с раздрана междинна и висока облачност. Ще духа мощен, по билата и краткотрайно плевел вятър от югозапад. Температурите ще се покачат и на височина 1200 метра оптималната ще бъде към 6°, на 2000 метра - към 1°.

По Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа до сдържан вятър от югозапад. Максимални температури: 9°-12°. Температурата на морската вода е към 10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 36 мин. и залязва в 16 ч. и 53 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 17 мин. Луната в София залязва в 10 ч. и 48 мин. и изгрява в 19 ч. и 19 мин. Фаза на луната: три дни след пълнолуние.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР