Атмосферното налягане слабо ще се повиши, но ще се задържи

...
Атмосферното налягане слабо ще се повиши, но ще се задържи
Коментари Харесай

Прогноза за времето на 23.06.2020 година

Атмосферното налягане едва ще се увеличи, само че ще се задържи по-ниско от междинното за месеца.

Днес преди обяд над югоизточната половина от страната ще доминира слънчево време. Ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, преди обяд над северозападните региони, а по-късно и над цялата страна. Ще има краткотрайни превалявания от дъжд, в западната половина от страната интензивни и съпроводени с гръмотевични стихии. Ще има условия за градушки. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 23°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е по-често забележителна, след обяд купесто-дъждовна. Ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. В масивите от Западна България ще са интензивни и ще има условия за градушки. Ще духа слаб до сдържан северен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 16°, на 2000 метра – към 11°.

По Черноморието преди обяд ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания от дъжд. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще са сред 22° и 24°. Температурата на морската вода е 20-22°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

На 23.06.2020 слънцето ще изгрее в 05:50 часа и ще залезе в 21:07 часа. Продължителността на деня 15:16 часа.

На 23.06.2020 луната ще изгрее в 07:39 часа и ще залезе в 23:14 часа. Осветеност на диска в 0h UT 6 %. Фаза на луната: след новолуние преди първа четвърт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР