Атмосферното налягане ще се понижи и ще е по-ниско от

...
Атмосферното налягане ще се понижи и ще е по-ниско от
Коментари Харесай

Утре - облачно, а на места ще вали, но с температури до 34°

Атмосферното налягане ще се намали и ще е по-ниско от междинното за месеца.

През нощта ще бъде ясно и съвсем безшумно. Утре още преди обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. След обяд на доста места ще превали кратковременно.

В планинските региони валежите ще са краткотрайно интензивни и тук-там ще са съпроводени с гръмотевици. В западната половина от страната вятърът ще е от запад-северозапад, а в източните региони ще е от североизток, до сдържан, осведоми Българска телеграфна агенция.

Максималните температури ще са от 27 - 28 градуса в Източна България до 34 градуса в югозападните региони.

Преди обяд по Черноморието ще бъде най-вече слънчево, само че след пладне ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще превали кратковременно. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 25 и 29 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.

Сутринта в планините ще е слънчево, само че още преди обяд ще се развива купеста и купесто дъждовна облачност. След обяд на доста места ще има краткотрайни, краткотрайно итензивни превалявания и ще прегърми. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър, който по здрач ще се ориентира от север-североизток.

Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 21 градуса, а на 2000 метра - към 15 градуса.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР