Атмосферното налягане е по-високо от средното за октомври и слабо

...
Атмосферното налягане е по-високо от средното за октомври и слабо
Коментари Харесай

Докога ще продължи топлото есенно време

Атмосферното налягане е по-високо от междинното за октомври и едва ще се намали.

През нощта над по-голямата част от страната ще е най-вече ясно, с по-значителна облачност над източните региони. Утре от изток облачността ще се усилва и по-късно след обяд в източните региони са вероятни слаби валежи. Предимно слънчево време ще се задържи в Западна България.

СНИМКИ, КОИТО ДОКАЗВАТ, ЧЕ ЕСЕНТА Е НАЙ-ЦВЕТНИЯТ СЕЗОН В ГОДИНАТА

Сутринта в низините видимостта краткотрайно ще е понижена. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Минималните температури ще бъдат сред 5 и 10 градуса. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 20 и 25 градуса.

Синоптиците предвиждат топъл октомври

По Черноморието

облачността ще е по-често забележителна. На обособени места, основно по южното крайбрежие, ще превали. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха 20-23 градуса. Температурата на морската вода е 18-20 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините

ще доминира слънчево време, с по-значителна облачност в масивите от източната половина на страната. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра към 16 градуса, на 2000 метра - към 9 градуса.

В среда на седмица облачността ще се усили.

Очаква се след сряда температурите да паднат надолу.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР