Атмосферното налягане е малко по-ниско от средното за месеца -

...
Атмосферното налягане е малко по-ниско от средното за месеца -
Коментари Харесай

Ноември стартира с променливо време

Атмосферното налягане е малко по-ниско от междинното за месеца - краткотрайно ще се увеличи.

Днес от северозапад облачността ще продължи да се раздира и понижава до най-вече слънчево време, най-късно в Източна България, където преди обяд към момента на обособени места ще превали дъжд. Ще остане прохладно, ще духа сдържан до мощен вятър от запад-северозапад и с него ще нахлува студен въздух. Максималните температури ще са от 18°-20° в Северозападна България до 23°-25° в югоизточните региони от страната; в София - към 19°. През нощта против четвъртък облачността още веднъж ще се усили, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините ще бъде прохладно със мощен вятър от запад-северозапад. Още преди обяд от северозапад облачността ще се раздира и понижава, най-късно в масивите от Източна България, където преди обяд към момента на обособени места ще превали дъжд. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 15°, на 2000 метра - към 8°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-често забележителна в часовете преди обяд, само че ще е без основни превалявания. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 21° и 25°. Температурата на морската вода е 17°-21°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгря в 7 ч. и залязва в 17 ч. и 19 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 18 мин. Луната в София залязва в 11 ч. и 11 мин. и изгрява в 19 ч. и 37 мин. Фаза на луната: четири дни преди последна четвърт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР