Атлетико Мадрид вероятно ще се наложи да продаде част от

...
Атлетико Мадрид вероятно ще се наложи да продаде част от
Коментари Харесай

Юнайтед краде Саул, ако Атлети не влезе в ШЛ

Атлетико Мадрид евентуално ще се наложи да продаде част от звездите си през лятото, в случай че не успее да се класира за идващото издание на Шампионската лига, твърди "АС ".

При прекъсването на сезона в Ла Лига "дюшекчиите " се намираха на 6-ото място. Това значи, че в случай че се вземе решение сезонът да не се доиграе, мадридчани остават "зад борда " на Шампионската лига и ще би трябвало да играят в Лига Европа.

Подобно развиване на нещата би било огромен удар по финансите на Атлетико. През този сезон клубът е проработил 77 милиона евро от присъединяване си в Шампионската лига, като тази сума може да нарасне още, защото "мадридчани " към този момент се класираха на 1/4-финал. Ако следващата година не играе в този шампионат, клубът би трябвало да откри метод да компенсира за дупката в бюджета, която ще се отвори.

При сходен сюжет шефовете евентуално ще бъдат принудени да продадат част от звездите на отбора. Един от първите, които ще бъдат поставени на тезгяха евентуално ще бъде халфът Саул Нигес, към който сериозен интерес демонстрира Манчестър Юнайтед.

Твърди се, че "червените дяволи " са подготвени да предложат 80 милиона евро за испанския национал, само че от Атлетико евентуално ще упорстват за по-голяма сума, защото в контракта на играча има уговорка за откупуване на стойност 150 милиона евро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР