Атлетико Мадрид продължава да следи под лупа изявите на нападателя

...
Атлетико Мадрид продължава да следи под лупа изявите на нападателя
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид не изпуска от поглед Белоти

Атлетико Мадрид продължава да следи под лупа изявите на нападателя на Торино Андреа Белоти. Голадижията от дълго време е хванал окото на скаутите на " Дюшекчиите ", които считат да пратят оферта за него през лятото.

24-годишният Белоти има контракт с Торино до 2021 година и в него има уговорка за откупуване за задгранични тимове на стойност 100 милиона евро. През лятото за него имаше няколко предложения, само че " Биковете " по този начин и не го пуснаха да си тръгне.

От началото на сезона обаче Белоти не е в най-хубавата си форма, като причина за това са и травмите, които го преследват. До момента той е отбелязал едвам 7 гола в 18 изиграни мача.

Въпреки това от Атлетико Мадрид не считат да се отхвърлят от концепцията да го вземат в състава си и даже се надяват до лятото цената на играча да падне, което да отвори вратите пред възможен трансфер. Треньорът Диего Симеоне вижда в него съвършен заместител на Антоан Гризман, който съвсем несъмнено ще си тръгне след края на сезона.

Белоти впечатли всички с изявите си през предишния сезон, когато се регистрира с 26 гола в 35 мача с екипа на Торино в Серия " А ".

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР