Атлетико Мадрид отново се спъна в съперник от дъното на

...
Атлетико Мадрид отново се спъна в съперник от дъното на
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид отново се спъна в опашкар

Атлетико Мадрид още веднъж се спъна в противник от дъното на таблицата в Ла Лига. „ Дюшекчиите " стигнаха единствено до нулево тъждество на своя "Уанда Метрополитано " против Гранада. С точката „ рохибланкос “ са втори с 61, до момента в който техният противник продължава да е под чертата с 30 пункта.

Атлетико притисна гостите в началните минути, а най-активен беКараско. След четвърт час игра Кореа пък можеше да изведе Гризман на голова позиция, само че сбърка с паса.

Малко преди края на полувремето домакините имаха искания за дузпа за нарушаване против Гризман, само че реферът Хесус Хил Мансано не бе склонен. Секунди преди почивката Йоренте получи опция да стреля от дъгата, само че прати топката в навън.

В 49-ата минута Гризман насочи мощен удар, минал на сантиметри около дясната греда. Веднага по-късно и Корея беше покрай гола. Суарес опитас прехвърлящ удар да открие, само че прекомерно едва. В 61-ата минута Максимиано се оправи с подъл изстрел на Коке.

В 80-ата минута юношата на Цървена звезда - Ниегош Петрович, едвам не изненада Облак с шут отвън наказателното поле. В 88-ата минута Савич се извиси след центриране от корнер и прати топката на сантиметри около гредата. Това беше и най-хубавата обстановка за гол в интерес на домакините досега. Секунди по-късно Куня нацели гредата след превъзходен пробив на Караско.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР