Атлетик Билбао се похвали, че една от звездите на отбора

...
Атлетик Билбао се похвали, че една от звездите на отбора
Коментари Харесай

Билбао върза здраво една от звездите с 96 милиона

Атлетик Билбао се похвали, че една от звездите на тима – крилото Иняки Уилямс подписа нов контракт. В дълготрайното съглашение попада и наложителната за Испания освобождаващата уговорка, която възлиза на солидните 96 милиона евро.

25-годишният испанец е футболист, който от много време буди вниманието на част от британските отбори. През годините много се е спекулира за негов трансфер зад граница, по тази причина и Атлетик реши да закотви играча с договор до юни 2025 година.

По принцип баските имат славата на клуб, който не продава играчите си за суми, по-ниски от вписаното като освобождаващи клаузи.

Иняки Уилямс е любим на клубните почитатели още от дебюта си в мъжкия отбор. Той има към този момент 140 мача за Билбао, в които се отчел с 30 гола и 20 асистенции. През май 2016 година Уилямс записа дебют за националния тим на Испания, което си остава и единственият му мач на сходно ниво.

През сегашния сезон крилото бележи лек спад във формата си – единствено 4 гола и 3 асистенции в 19 мача на всички фронтове.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР