АТЛАНТИК СИТИ, Ню Джърси (AP) — Кметът на Атлантик Сити

...
АТЛАНТИК СИТИ, Ню Джърси (AP) — Кметът на Атлантик Сити
Коментари Харесай

Клетвена декларация: Гаджето на дъщерята, когото кметът на Атлантик Сити не одобри, записа злоупотреба във видео разговор

АТЛАНТИК СИТИ, Ню Джърси (AP) — Кметът на Атлантик Сити Марти Смол и брачната половинка му не утвърдиха гаджето на щерка им тийнейджърка, който скрито записа случай с той допуска, че е нападнал физически и словесно момичето по време на видео чат, съгласно клетвена декларация, подадена от прокурорите.

Смал и брачната половинка му Лакуета, шеф на учебните заведения в Атлантик Сити, бяха упрекнати в понеделник в застрашаване на деца и нахлуване във връзка с взаимоотношенията през декември и януари с щерка им, която в този момент е на 16.

Кметът е упрекнат, че неведнъж е удрял щерка си с метла по главата, до момента в който тя припадне, и неведнъж я е удрял с юмруци в краката. Майка й е упрекната, че я е влачила за косата й, удряла я е с юмруци в гърдите и лицето и я е удряла с колан.

„ Кметът Смол и надзорник ЛаКуета Смол са изцяло почтени за каквото и да е нарушаване и в последна сметка ще бъдат наказани оправдани “, сподели техният юрист Ед Джейкъбс в изказване във вторник. „ Тези тъжби се концентрират изклю...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР