АТЛАНТА (АП) — Съдията, председателстващ съдебното преследване в Джорджия на

...
АТЛАНТА (АП) — Съдията, председателстващ съдебното преследване в Джорджия на
Коментари Харесай

Съдия от Джорджия насрочва изслушване по обвинения в неправомерно поведение срещу Фани Уилис по делото за изборите на Тръмп

АТЛАНТА (АП) — Съдията, председателстващ правосъдното гонене в Джорджия на някогашния президент Доналд Тръмп и други за опити за анулация на изборите през 2020 година, дефинира чуване по искане, в което се твърди, че окръжният прокурор Фани Уилис е имала сантиментална връзка със специфичен прокурор, който е наела за случая.

С предписание от четвъртък съдията от Върховния съд на окръг Фултън Скот Макафи назначи чуване на 15 февруари по предложение и подреди на прокурорите да подадат своя отговор до 2 февруари.

Адвокатът на отбраната Ашли Мърчант, който съставлява някогашния чиновник на акцията на Тръмп Майкъл Роман, направи изказванието в искане, подадено предходната седмица. Тя твърдеше, че Уилис е бил забъркан в сантиментална връзка с юриста Нейтън Уейд, което е основало спор на ползи и е довело до персонално облагодетелстване на Уилис от обвиняването.

Уилис отбрани наемането на Уейд и неговите квалификации по време на послание в черква в Атланта в неделя, само че не е разяснява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР