АТЛАНТА (АП) — Окръжният прокурор на окръг Фултън Фани Уилис

...
АТЛАНТА (АП) — Окръжният прокурор на окръг Фултън Фани Уилис
Коментари Харесай

Адвокат, нает да преследва Тръмп в Джорджия, попада в светлината на прожекторите заради твърдения за афери

АТЛАНТА (АП) — Окръжният прокурор на окръг Фултън Фани Уилис нае юрист Нейтън Уейд да управлява наказателното гонене в Джорджия на Доналд Тръмп и 18 други за опитите за анулира изборите през 2020 година Сега изказванията за сантиментална връзка сред Уилис и Уейд повдигат въпроси по отношение на предходната му работа и квалификации и заплашват да опетнят едно от четирите наказателни каузи против някогашния президент.

Тя пази наемането на Уейд, който има дребен прокурорски опит, и не отхвърля непосредствено сантиментална връзка. Твърдението се появи предходната седмица в искане, подадено от юрист на отбрана, представляващ някогашен чиновник на акцията на Тръмп, който не даде съответни доказателства. Адвокатът се стреми да отхвърли обвинителния акт и да в профил Уилис и Уейд от делото.

Относителното безмълвие на окръжния прокурор за повече от седмица разреши на Тръмп и други критици да се възползват от изказванията, до момента в който някогашният президент се бори да си върне Белия дом. Но макар че провокира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР